Petua tradisional zaman - berzaman untuk penjagaan lengkap kawasan peribadi wanita.

Hari ini aimeysecret ingin berkongsi rahsia dengan para ibu, wanita juga remaja perempuan untuk menjaga kawasan intim yang tidak boleh diambil remeh.

Dua petua yang bakal dikongsikan ini sangat mudah diamalkan dan juga tidak melibatkan kos yang tinggi. Yang paling penting sekali, ia amat bermanfaat dan berkesan. Tak rugi mencuba.

Happy reading.....

Petua pertama:

Gunakan air sireh untuk membasuh alat sulit. Cara-caranya:

-Ambil 5 helai daun sireh dan bersihkan satu persatu.
-Masukkan dua gelas air suam ke dalam mangkuk.
-Ramas daun sireh tadi di dalam mangkuk yang berisi air suam itu beberapa minit sehingga air bertukar warna kehijaun. Tapis.
-Basuh kawasan sulit dengan air sireh tersebut.


Amalkan petua ini dua kali sehari, setiap pagi dan malam. Kelebihan dari petua ini, alat sulit akan terhindar dari bau yang tidak menyenangkan, menyegarkan juga mampu mengatasi masalah seperti keputihan, kegatalan dan juga ruam. Untuk melihat lebih khasiat dan kebaikan sireh, klik SINI.

Petua kedua:

Minum air rebusan buah manjakani. Cara-caranya:

-Bersihkan 3 biji buah manjakani lalu dijerang/dimasak bersama segelas air sehingga menggelegak selama 5 minit sampai air menjadi separuh dari kuantiti asal.
-Tapis dan biarkan suam lalu diminum.


Amalkan petua ini dua kali sehari pagi dan malam. Dengan mengamalkannya, ia dapat mengetatkan keintiman, menguatkan otot vagina juga kekuatan dalaman wanita. Paling ideal diamalkan oleh wanita yang berkahwin dan amat sempurna diamalkan oleh para ibu dalam pantang. Untuk lihat lebih khasiat manjakani, klik SINI.

Bagi anda yang tak tahu dimana nak dapatkan buah manjakani ni, jangan lah risau, sms pesanan anda ke 012 4222639.

Dua petua turun temurun tradisi melayu ini dapat memberi manfaat sempurna luaran dan dalaman bagi pengamalnya. Jika anda semua tiada masa dan rasa rumit nak lakukannya, tak perlu khuatir kerana Aimey Virgin Gel adalah alternatifnya.

Gel yang diadun lengkap dengan sireh, manjakani juga pueraria mirifica ini mampu membuat anda merasa gembira dan puas hati dengan keberkesanannya. InsyaAllah berkesan. Untuk membuat pesanan Aimey Virgin Gel, klik SINI.

Lebih bagus jika dapat amalkan petua ini dan juga menggunakan Aimey Virgin Gel bersama. Hasilnya, pasti Lebih Mantap, Lebih Ummph!!

Keanggunan Wanita Bermula Disini”.

Terima kasih dan Salam ceria.
"Hubungan intim antara suami isteri adalah salah satu kebahagiaan dalam rumahtangga. Keupayaan suami dan isteri untuk memberikan kepuasan kepada pasangan masing-masing amat penting. Keupayaan ini berkait rapat dengan kondisi alat kelamin. Vagina yang ketat dapat memberikan lebih kepuasan bukan sahaja kepada suami tetapi isteri itu sendiri. Bagaimana untuk mendapatkan vagina yang ketat?, terutamanya untuk wanita yang telah melahirkan anak? Jawapannya ialah dengan menggunakan Aimey Virgin Gel, InsyaAllah..."

Kembalikan keperawanan mu, bagaikan dara
ungkapan ini bukan gimik, bukan gurauan, pada yang mencuba pasti akan setia hingga ke akhirnya..

Anda tidak perlu berbelanja besar, tidak perlu melakukan pembedahan yang menyakitkan juga tidak perlu menggunakan ubatan yang mengandungi dadah... semuanya adalah semulajadi, Aimey Virgin Gel satu-satunya produk yang menjamin memberi kepuasan maksima, menekankan aspek HALAL, suci dan murni serta tiada kesan sampingan.

Aimey Virgin Gel yang dirumus khas untuk wanita yang mendambakan kepuasan dan kehangatan bersama, diperkaya dengan ekstrak herba Manjakani (Quercus infectoria), Pueraria mirifica dan Sireh (Piper betle L.) yang terbukti sejak turun temurun untuk penjagaan intim wanita. Aimey Virgin Gel berfungsi mengetatkan vagina dan sebagai pelincir semasa bersama. Ia juga bertindak sebagai anti bakteria serta mampu mengatasi masalah keputihan. Sangat sesuai digunakan bagi wanita selepas bersalin.

Aimey Virgin Gel is specially formulated for women to enhance the pleasure of intimacy, enriched with herbal extract of Manjakani (Quercus infectoria), Pueraria mirifica and Sireh (Piper betle L.) that proven over the centuries for women intimate care. Aimey Virgin Gel helps to tighten the vagina and as a lubricant during intimacy. It also act as an anti bacteria and able to prevent vaginal discharge. Perfectly use for women after childbirth.
MESTI BELI!!Harga Produk: SM: RM35.00, SS: RM37.00

Kos Penghantaran: SM: RM6.00, SS: RM10.00Jumlah (termasuk kos penghantaran POSLAJU):SM: RM41.00, SS: RM47.00Mengapa anda perlu menggunakan Aimey Virgin Gel ??Kebanyakan produk kini mengandungi bahan-bahan kimia yang tinggi, memudaratkan, berbahaya dan juga berisiko besar menyumbang pelbagai masalah serta kesan sampingan tanpa kita ketahui. Walaupun produk tersebut dikatakan berkesan , tapi dalam masa yang sama juga meninggalkan kesan sampingan pada pengguna.Aimey Virgin Gel diformulasikan dengan teknologi terbaru menggunakan ekstrak herba yang terbukti berkesan sejak turun temurun dan secara klinikal bagi perawatan intim wanita.Olahan lengkap Aimey Virgin Gel ini diperkaya dengan resepi istimewa ekstrak herba seperti Sireh, Manjakani dan juga Pueraria Mirifica serta haruman memikat mampu memberikan perubahan serta merta dengan penggunaan kali pertama! Aimey Virgin Gel adalah produk mudah sapu, tidak berminyak, tidak merengsakan. Semuanya adalah semulajadi. cubalah! Jadikan Aimey Virgin Gel sebagai teman setia mu...Kajian menunjukkan ekstrak herba mempunyai kesan antiseptik semulajadi yang tidak terdapat pada kebanyakan bahan-bahan sintetik untuk tujuan yang sama. Selain itu juga, ekstrak herba juga mampu memberikan tenaga yang berpanjangan dan hasil yang menyeluruh.Anda wanita yang bermasalah…faraj longgar(akibat melahirkan anak/ramai anak)

keputihan

kurang cengkaman semasa hubungan seksual

kurang keinginan seksual

kering dan perit semasa hubungan seksual

kawasan sulit berbau dan berlendir secara berlebihan

kegatalan di kawasan sulit

faraj kendur, berkedut dan gelap
Sekiranya anda mengalami salah satu atau lebih masalah seperti diatas, usah gusar dan usah tunggu lama, gunakan Aimey Virgin Gel untuk menjadikan impian mengembalikan kenangan malam pertama anda tercapai...Kelebihan Aimey Virgin Gel...diadun dengan ekstrak herba seperti Manjakani, Pueraria Mirifica dan Sireh

merapatkan otot serta menyempitkan faraj

mengatasi masalah keputihan

mengurangkan lendir berlebihan

manghilangkan bau yang kurang menyenangkan

membunuh kuman punca kegatalan dan bau

mencerah dan memutihkan kawasan alat sulit

menegang dan mengurangkan kenduran di alat sulit

memelihara keseimbangan pH vagina

meransang hormon seks

meningkatkan dan menguatkan sistem kemutan dan cengkaman

menjadi pelincir dan melembapkan kawasan kering semasa melakukan hubungan seksual

sebagai astringen dan anti oksida

membaiki tisu kendur dan kusam

membina keyakinan diri dan meningkatkan kepuasan
TATACARA PENGGUNAAN:-Sudah berkahwin
: Bersihkan dan keringkan kawasan alat sulit, picit sebanyak 1 cm gel ini

ke atas hujung jari telunjuk, masukkan ke dalam alat sulit / laluan vagina ( lebih kurang 3 cm

jari memasuki laluan vagina ), lebihan gel yang melekat pada hujung jari tadi, sapukan di

sekitar alat sulit dan juga klitoris. Gunakan 10 minit sebelum melakukan hubungan.Sewaktu berpantang: Gunakan selepas darah nifas sudah kering.Belum berkahwin/anak dara: Untuk masalah keputihan, picit sedikit gel ini keatas jari, sapukan

disekitar luar rongga vagina sahaja.

Untuk masalah ruam dan gatal, sapu dikawasan berkenaan. Untuk kegunaan luaran sahaja.(Gunakan sekali, setiap malam sebelum tidur sahaja)KEBERKESANANUntuk keberkesanan yang optima, sapu setiap malam sebelum tidur untuk mendapatkan

hasil yang diingini. Tidak perlu dibilas.- kesan mengetat: 3-14 hari

- kesan menghilangkan keputihan: 5-14 hari

- kesan mencerah: 14-30 hari

- ruam/gatal: 5-14 hariGunakan dengan konsisten sehingga mendapat hasil yang diingini.( tindak balas dan keberkesanan adalah berbeza pada setiap individu )