Kelebihan Pueraria Mirifica

Dewasa ini, produk-produk tambahan makanan untuk kecantikan dan kesihatan dengan meluasnya menggunakan tumbuhan ajaib ‘white kwoa krua’ atau lebih dikenali dengan nama saintifiknya Pueraria Mirifica yang semakin disebut-sebut kelebihannya.
Hasil kajian secara mendalam, Pueraria Mirifica telah diimplikasikan pula di dalam produk-produk kosmetik dan kecantikan. Pueraria Mirifica jika di dalam produk tambahan makanan ia berupaya memperbaiki dan menyeimbangkan kadar hormon wanita iaitu kitaran estrogen di dalam system badan. Selain itu juga, ia mampu mengaktifkan pernghasilan kolagen pada kulit menjadikan kulit tegang dan sihat. Ia juga memberi manafaat pada kuku dan rambut.

Di dalam produk kosmetik dan kecantikan pula, Pueraria Mirifica banyak menyumbang kelebihan untuk menegangkan, menyerikan juga memberi keanjalan pada kawasan sapuan. Banyak produk- produk yang bertujuan untuk mengetatkan vagina menggunakan Pueraria Mirifica ini. Selain itu, ia mempunyai pelbagai manfaat untuk penjagaan kawasan intimasi wanita.

Amnya, pueraria terdiri daripada 13 jenis spesis. Dan menurut kajian yang dijalankan oleh beberapa saintis sejak di awal abad ke 19 lagi, mendapati bahawa Pueraria Mirifica merupakan spesis terbaik dibandingkan dengan jenis-jenis keluarga pueraria yang lain. Pueraria Mirifica dipercayai hanya boleh tumbuh di hutan pada ketinggian 300m hingga 800m diatas paras laut dan hanya di utara, barat dan timur laut Thailand sahaja terdapat tumbuhan yang unik ini.


Di Filipina dan Indonesia juga terdapat spesis pueraria yang hidup di sana namun bukanlah dari spesis jenis Pueraria Mirifica ini. Hasil kajian, pueraria dari spesis yang tumbuh di dua Negara ini menyumbangkan kesan yang kurang memberansangan apabila di aplikasikan di dalam produk. Ini menunjukkan, pueraria spesis lain tidak standing dengan Pueraria Mirifica dari Thailand. Tumbuhan yang telah sekian lama wujud sejak beratus-ratus tahun ini mula mendapat tempat di pasaran global dan menjadi kegilaan kepada pengeluar untuk dikomersialkan. Pueraria Mirifica banyak memberi manafaat kepada vagina, di antaranya adalah:-

-menjadikan dinding dan pintu vagina lebih elastik dan ketat semulajadi
-mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
-merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
-merawat keputihan
-melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
-menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
-menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj semasa seks
-memulihkan dan meningkatkan nafsu syahwat
-mengembalikan aroma remaja tubuh terutama di bahagian sulit
-menganjalkan kulit yang telah melendut
-menegangkan dan menghaluskan struktur kulit
-mengurangkan garis-garis halus
-meransang peredaran darah

"Hubungan intim antara suami isteri adalah salah satu kebahagiaan dalam rumahtangga. Keupayaan suami dan isteri untuk memberikan kepuasan kepada pasangan masing-masing amat penting. Keupayaan ini berkait rapat dengan kondisi alat kelamin. Vagina yang ketat dapat memberikan lebih kepuasan bukan sahaja kepada suami tetapi isteri itu sendiri. Bagaimana untuk mendapatkan vagina yang ketat?, terutamanya untuk wanita yang telah melahirkan anak? Jawapannya ialah dengan menggunakan Aimey Virgin Gel, InsyaAllah..."

Kembalikan keperawanan mu, bagaikan dara
ungkapan ini bukan gimik, bukan gurauan, pada yang mencuba pasti akan setia hingga ke akhirnya..

Anda tidak perlu berbelanja besar, tidak perlu melakukan pembedahan yang menyakitkan juga tidak perlu menggunakan ubatan yang mengandungi dadah... semuanya adalah semulajadi, Aimey Virgin Gel satu-satunya produk yang menjamin memberi kepuasan maksima, menekankan aspek HALAL, suci dan murni serta tiada kesan sampingan.

Aimey Virgin Gel yang dirumus khas untuk wanita yang mendambakan kepuasan dan kehangatan bersama, diperkaya dengan ekstrak herba Manjakani (Quercus infectoria), Pueraria mirifica dan Sireh (Piper betle L.) yang terbukti sejak turun temurun untuk penjagaan intim wanita. Aimey Virgin Gel berfungsi mengetatkan vagina dan sebagai pelincir semasa bersama. Ia juga bertindak sebagai anti bakteria serta mampu mengatasi masalah keputihan. Sangat sesuai digunakan bagi wanita selepas bersalin.

Aimey Virgin Gel is specially formulated for women to enhance the pleasure of intimacy, enriched with herbal extract of Manjakani (Quercus infectoria), Pueraria mirifica and Sireh (Piper betle L.) that proven over the centuries for women intimate care. Aimey Virgin Gel helps to tighten the vagina and as a lubricant during intimacy. It also act as an anti bacteria and able to prevent vaginal discharge. Perfectly use for women after childbirth.
MESTI BELI!!Harga Produk: SM: RM35.00, SS: RM37.00

Kos Penghantaran: SM: RM6.00, SS: RM10.00Jumlah (termasuk kos penghantaran POSLAJU):SM: RM41.00, SS: RM47.00Mengapa anda perlu menggunakan Aimey Virgin Gel ??Kebanyakan produk kini mengandungi bahan-bahan kimia yang tinggi, memudaratkan, berbahaya dan juga berisiko besar menyumbang pelbagai masalah serta kesan sampingan tanpa kita ketahui. Walaupun produk tersebut dikatakan berkesan , tapi dalam masa yang sama juga meninggalkan kesan sampingan pada pengguna.Aimey Virgin Gel diformulasikan dengan teknologi terbaru menggunakan ekstrak herba yang terbukti berkesan sejak turun temurun dan secara klinikal bagi perawatan intim wanita.Olahan lengkap Aimey Virgin Gel ini diperkaya dengan resepi istimewa ekstrak herba seperti Sireh, Manjakani dan juga Pueraria Mirifica serta haruman memikat mampu memberikan perubahan serta merta dengan penggunaan kali pertama! Aimey Virgin Gel adalah produk mudah sapu, tidak berminyak, tidak merengsakan. Semuanya adalah semulajadi. cubalah! Jadikan Aimey Virgin Gel sebagai teman setia mu...Kajian menunjukkan ekstrak herba mempunyai kesan antiseptik semulajadi yang tidak terdapat pada kebanyakan bahan-bahan sintetik untuk tujuan yang sama. Selain itu juga, ekstrak herba juga mampu memberikan tenaga yang berpanjangan dan hasil yang menyeluruh.Anda wanita yang bermasalah…faraj longgar(akibat melahirkan anak/ramai anak)

keputihan

kurang cengkaman semasa hubungan seksual

kurang keinginan seksual

kering dan perit semasa hubungan seksual

kawasan sulit berbau dan berlendir secara berlebihan

kegatalan di kawasan sulit

faraj kendur, berkedut dan gelap
Sekiranya anda mengalami salah satu atau lebih masalah seperti diatas, usah gusar dan usah tunggu lama, gunakan Aimey Virgin Gel untuk menjadikan impian mengembalikan kenangan malam pertama anda tercapai...Kelebihan Aimey Virgin Gel...diadun dengan ekstrak herba seperti Manjakani, Pueraria Mirifica dan Sireh

merapatkan otot serta menyempitkan faraj

mengatasi masalah keputihan

mengurangkan lendir berlebihan

manghilangkan bau yang kurang menyenangkan

membunuh kuman punca kegatalan dan bau

mencerah dan memutihkan kawasan alat sulit

menegang dan mengurangkan kenduran di alat sulit

memelihara keseimbangan pH vagina

meransang hormon seks

meningkatkan dan menguatkan sistem kemutan dan cengkaman

menjadi pelincir dan melembapkan kawasan kering semasa melakukan hubungan seksual

sebagai astringen dan anti oksida

membaiki tisu kendur dan kusam

membina keyakinan diri dan meningkatkan kepuasan
TATACARA PENGGUNAAN:-Sudah berkahwin
: Bersihkan dan keringkan kawasan alat sulit, picit sebanyak 1 cm gel ini

ke atas hujung jari telunjuk, masukkan ke dalam alat sulit / laluan vagina ( lebih kurang 3 cm

jari memasuki laluan vagina ), lebihan gel yang melekat pada hujung jari tadi, sapukan di

sekitar alat sulit dan juga klitoris. Gunakan 10 minit sebelum melakukan hubungan.Sewaktu berpantang: Gunakan selepas darah nifas sudah kering.Belum berkahwin/anak dara: Untuk masalah keputihan, picit sedikit gel ini keatas jari, sapukan

disekitar luar rongga vagina sahaja.

Untuk masalah ruam dan gatal, sapu dikawasan berkenaan. Untuk kegunaan luaran sahaja.(Gunakan sekali, setiap malam sebelum tidur sahaja)KEBERKESANANUntuk keberkesanan yang optima, sapu setiap malam sebelum tidur untuk mendapatkan

hasil yang diingini. Tidak perlu dibilas.- kesan mengetat: 3-14 hari

- kesan menghilangkan keputihan: 5-14 hari

- kesan mencerah: 14-30 hari

- ruam/gatal: 5-14 hariGunakan dengan konsisten sehingga mendapat hasil yang diingini.( tindak balas dan keberkesanan adalah berbeza pada setiap individu )